Opintoja kestävän kehityksen painotuksin
Vastuullinen, edelläkävijä, palveleva ja innostava.
Syksy tuo kestävän kehityksen näkökulmien innostavat ja kannustavat painotukset ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen tutkinnonosiemme sisältöihin.
Elokuusta 2021 alkaen opiskelijoillamme on mahdollisuus vastuullisiin oppimispolkuihin. Kestävän kehityksen painotukset ovat muun muassa seuraavissa kaikille koulutusaloillemme valinnaisissa tutkinnon osissa:
- yritystoiminnan suunnittelu
- yrityksessä toimiminen
- vastuullinen liiketoiminta
- vastuullinen matkailu.
Esimerkki:
Yrityksessä toimiminen -tutkinnon osa
Yrityksessä toimiminen -tutkinnon osassa (15 osp) harjoitellaan omaa yritystoimintaa monialaisessa pienryhmässä. Kaikille koulutusaloille valinnainen koulutus toteutetaan maalis–kesäkuussa kestävän kehityksen oppimisympäristöissämme.
Elämyksellinen oppismisympäristö – koulu tarjoaa yritystoiminnalle toteutusideoita ja raamit, joiden avulla opiskelija voi kokeilla omia siipiään.
Innovatiiviset ideat omaan yritystoimintaan – yritystoiminta voi liittyä esimerkiksi taimimyyntiin, opastettuihin peltokierroksiin tai street food -myyntiin.
Myyntitapahtuman järjestäminen – opiskelijoiden perustamat yritykset järjestävät myyntitapahtuman äitienpäivälauantaina tai helatorstaina.
Opintoja kestävän kehityksen painotuksin – lisätiedot
Katriina Klén, koulutusalajohtaja, liiketoiminta
050 366 6711
katriina.klen (at) perho.fi
Satu Sandman, koulutusalajohtaja, matkailuala
040 775 3266
satu.sandman (at) perho.fi
Marja Hemmi, koulutusalajohtaja, ravintola-ala
040 480 5577
marja.hemmi (at) perho.fi