#tunneruokasi feat. kestävä gastronomia
Kestävästi tuotetun ruoan matka asiakkaan lautaselle alkaa siemenestä jatkuen kasvualustan, kasvihuoneen, pellon sekä logistiikan kautta ravintolaan, kauppaan ja lopulta kuluttajan pöytään.
Kestävä gastronomia on tietoisuutta valinnoista, joita tekee ruokaketjussa ja ruokajärjestelmässä. Perho Liiketalousopiston kaupunkipelto, Green City Farm, on ekosysteemiltään monipuolinen ympäristö kasvilajeineen ja eläimineen.
Luonnonmukaisessa viljelyssä pyrimme tukemaan luonnon ekosysteemipalveluita ja toimimaan luonnossa luonnon tavoin. Maaperän miljoonat mikrobit ovat pellon tärkeimpiä ekosysteemipalvelun työntekijöitä. Pellolla kasvatetaankin geeniperimältään terveitä kasveja.
Opiskelijat ja henkilöstö pääsevät pellolle tutustumaan luonnonmukaisesti tuotettuun ja laadukkaaseen ruokaan!