FU Fizz You rakentaa yhteisöllisyyttä

Yrittäjyys on luovuutta ja yhteisöllisyyden rakentamista

Ravintola-alan kolmannen vuoden yrittäjyysopiskelijat ovat perustaneet yhdistyksen nimeltä ”FU Fizz You”. Yhdistyksen aktiivisessa toiminnassa opitaan ja vahvistetaan työelämätaitoja.

FU Fizz You ei ole ainoastaan yhdistys, vaan opiskelijat ovat päättäneet viedä visionsa askeleen pidemmälle ja muodostaneet yritystoiminnan, jolla halutaan vaikuttaa positiivisesti nuorten elämään. Toiminta keskittyy ruoka- ja juomatuotteiden ja tapahtumien suunnitteluun sekä nuorten kohtaamiseen ja ilahduttamiseen tapahtumissa.

Tekijöinä ravintola-alan 3. vuoden opiskelijat

Yhdistyksessä toimii kymmenen innostunutta ravintola-alan kolmannen vuoden opiskelijaa. Kymmenikkö ei ole ainoastaan keskittynyt oman alansa taitojen kehittämiseen, vaan ovat myös osoittaneet yhteisöllisyyden voiman. Heille FU Fizz You on enemmän kuin tuotekehitysprojekti, joka auttaa ymmärtämään yritystoiminnassa tarvittavan verkostoitumisen ja yhteistyön tärkeyden eri toimijoiden kanssa.

Tuotekehitys on täydessä vauhdissa. Tulossa FU Friends-tapahtumia!

Tässä pari huomionarvoista tuotetta: vadelman makuinen glitterlimonadi ja sahramipulla, jotka eivät ainoastaan hivele makuhermoja, vaan myös tarjoavat iloa silmälle. Ensimmäinen tapahtuma Perho Liiketalousopiston opiskelijoille kolkuttaa jo oven takana.

FU Fizz You tapahtuma
Tiistai 13.2. klo 12–14
Töölön kampus, Perhon Proffa 2. kerros

Ja tämä on vasta alkusoitto suuremmalle tarinalle. Opiskelijayritys suunnittelee uutta tapahtumaa, jonka tavoitteena on ilahduttaa helsinkiläisiä nuoria maaliskuussa Helsingin keskustassa. Tarkemmasta päivästä ja paikasta tiedotetaan yhdessä yhteistyökumppanien ja FU Fizz You somekanavien, TikTok ja Instagram, kautta.

FU Fizz You -yrittäjäopiskelijat kutsuvat sinut FU Friends -tapahtumiin herkuttelemaan kehittämillään ruoka- ja juomatuotteilla.  Halukkaat voivat tehdä lahjoituksen Mieli ry:n toiminnan tukemiseksi, jokainen lahjoitus on arvokas ja auttaa edistämään lasten ja nuorten mielenterveyttä.

Lisätiedot – FU Fizz You rakentaa yhteisöllisyyttä

PERHO LIIKETALOUSOPISTO

Jarmo Liimatainen, lehtori
jarmo.liimatainen (at) perho.fi

Katja Winogradow, lehtori
katja.winogradow (at) perho.fi

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments