Green City Farm PRO Vastuullisuus -finaaleihin

Kannusta ja tunnusta Green City Farm palkinnoille PRO Vastuullisuus -sarjassa

Perho Liiketalousopiston kaupunkipelto ja oppimisympäristö Green City Farm on edennyt Aromi -lehden järjestämässä PRO2022 HoReCa-alan Vastuullisuus -sarjan finaaleihin.

Green City Farm PRO Vastuullisuus -finaaleihin

PRO Vastuullisuus -finalistin tekijät eli Perho Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi ja lehtori Jarmo Åke sekä Green City Farmin huoltotyöntekijä Juha Nieminen ja viljelytoiminnan asiantuntija Heidi Hovi-Sippola. Taustalla itse sankari: kaupunkipelto Green City Farm!

PRO Vastuullisuus -tunnustuspalkinnot  myönnetään ammattilaisille, jotka edistävät kestävän kehityksen periaatteita hotelli-, ravintola- ja catering-alalla. Kaikkiaan kilpailussa on palkintosarjoja viisitoista, ja jokaiseen sarjaan valitaan kolme finalistia, joista yksi on siis Green City Farmimme.


💚 Green City Farmin sydämen asia 💚

Luonnon monimuotoisuuden suojeleminen ja luonnonvarojen säästäminen tuleville sukupolville, joille ruokajärjestelmä on (eikä vain tarkoita) kestävyyttä: ruoan vastuullista matkaa pellolta pöytään ja takaisin peltoon.


Kommentoi, kannusta ja vaikuta!

Tuomarit arvioivat muun muassa PRO-finalistien ammattitaitoa, asennetta ja esikuvallisuutta äänestäjien perustelujen, finalistin itsestään antamien tietojen, netin kautta saatujen kommenttien ja sponsorin antamien arvioiden perusteella. Voittajat julkistetaan PRO-Gaalassa to 21.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Finalistiamme voi kannustaa voittoon 10.2.2022 asti. Kiitos jo etukäteen!


Green City Farm PRO Vastuullisuus -finaaleihin – lisätiedot

Green City Farm PRO Vastuullisuus -finaaleihin

Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi

Jarmo Åke, koulutusteknologian kehittämispäällikkö, lehtori
040 147 8552
jarmo.ake (at) perho.fi


Green City Farm >> haluaa toimia kestävässä ravinnontuotannossa edelläkävijänä ja vahvistaa kestävän gastronomian paikkaa suomalaisessa ruokakulttuurissa. Kaikessa toiminnassamme huomioimme ruoan elinkaaren ekologisen, sosiaalisen ja kulttuurisen kestävyyden sekä vaikutuksen ympäröivään maailmaan.