kutsu: SusCop – ruoalla jarrua ilmastonmuutokselle -seminaari 9.11.
Kutsuvierastilaisuus
- Aika: ti 9.11.2021 klo 16–18
- Paikka: Ravintola Perhon kabinetti, Perhonkatu 11, Töölö
Ilmoittaudu mukaan seminaariin to 4.11. mennessä tästä >>
Kestävän tulevaisuuden ruoka on hyvää ja ravinteikasta
Olemme siitä varmoja, koska me ravintola-alan huippu-kouluttajat viidestä Euroopan maasta olemme kehittäneet ja kokanneet sitä lokakuusta 2018 asti Sustainable Cooking for the Planet -hankkeessa.
Emme ole uurastaneet vain työmme ilosta.
Ruoka aiheuttaa noin viidesosan (so. saman verran kuin liikenne) ilmastonmuutosta kiihdyttävistä päästöistä, joista pääosa syntyy liha- ja maitotuotteiden tuotannossa eli
ruokavaliomme tarvitsee vastuullisia vaihtoehtoja, joista yksikään ei ole jatkuva nälkä.
Muun muassa proteiineille on jo kehitetty vaihtoehtoisia ja vastuullisia lähteitä. Voimme siis laittaa keittiöstä käsin jarrua ilmastonmuutokselle, ja niin myös teemme.
Mutta miten ja mitä – siitä kuulet tarkemmin seminaarissamme, jonka aiheina ovat muun muassa
- SusCop project presentation and presentation of alternative proteins
/Johanna Rajakangas-Tolsa, osaamisaluejohtaja, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu - Insects as food and feed-current state and future prospects
/Topi Kairenius, hyönteiskokki, ravintola Fat Lizard.
Kuule, näe ja maista kestäviä saavutuksia ja tuloksia
á la Sustainable Cooking for the Planet – ruoalla jarrua ilmastonmuutokselle -seminaari
TERVETULOA!
- Aika: ti 9.11.2021 klo 16–18
- Paikka: Ravintola Perhon kabinetti, Perhonkatu 11, TöölöCOP
Lisätiedot
PERHO LIIKETALOUSOPISTO
Mervi Vilén-Peltoniemi, koulutuspäällikkö, ruokatuotanto
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi
HAAGA-HELIA AMMATTIKORKEAKOULU
Johanna Rajakangas-Tolsa
osaamisaluejohtaja
029 447 1177, johanna.rajakangas-tolsa (at) haaga-helia.fi
Erasmus+ KA202- 2018-1-NL01-KA202-038884 Sustainable Cooking for the Planet (SusCop)
The project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
Participants
Perho Culinary, Tourism & Business College, Haaga-Helia University of Applied Sciences, EntoCube, ROC Da Vinci College, Ikaslan Gipuzkoa, Ridgwater and Taunton College and Stichting Landstede. Learn more: suscop.com >>