Marianille OKKA–Svenska kulturfonden -palkinto

OKKA-säätiö on jakanut yhdessä Svenska kulturfondenin kanssa vuosittaiset OKKA–Svenska kulturfonden -palkinnot maanantaina 21. lokakuuta 2020 Helsingin Akavatalolla.

Marianille OKKA–Svenska kulturfonden -palkinto

Palkitut ruotsin opettajat: Anne Siltanen, Maarit Rainio, Marian Paloheimo (suoraan roll-upin edessä!), Marita Mannfolk, Hanna Graeffe sekä Svenska kulturfondenin edustaja Katarina von Numers-Ekman

Tunnustuspalkinnon myöntämisperusteet

Tunnustuspalkinnon myöntämisperusteena on ansiokas ruotsin kielen opetus sekä monipuolinen ruotsinkielisen kulttuurin edistäminen.

Tällä kertaa palkittujen ruotsin kielen opettajien joukosta löytyy Perho Liiketalousopiston – myös saksan opetuksen sujuvasti hallitseva – ruotsin kielen lehtori Marian Paloheimo.

Muun muassa näillä perusteluin palkinto tuli Marianille eli ihan ansiosta:

”Marian Paloheimo toimii aktiivisesti materiaalien tuottajana. Hän on tuottanut ruotsin opetukseen digitaalista materiaalia, käyttäen innovatiivisesti digitaalisia välineitä ja kehittäen erilaisia opetusmenetelmiä ja oppimisympäristöjä. Hän on uudistanut ruotsin kielen opetuksen oppimateriaaleja ja muuntanut niitä verkko-opetuksen tarpeisiin kehittäen samalla opiskelijalähtöisiä ja mielenkiintoisia sisältöjä yhteistyössä verkko-opetuksesta vastaavan henkilön kautta.

Marian on aktiivinen ja toiset huomioiva kollega, joka tuo omalta osaltaan opettajatiimiin hyvää yhteishenkeä ja mielenkiintoisia keskustelun aiheita. Hänellä on kykyä huomata kehittämiskohteita ja käytännön ratkaisuja, joita hän esittää rakentavasti ja jotka tuovat hyötyä koko tiimille.”

Marian on myös huomaavainen persoona, joka pitää huolta opiskelijoiden osaamisesta. Hän on aktiivisesti yhteydessä opiskelijoihin auttaen ja kannusten heitä saamaan opintonsa hyvin hoidettua.”

Gratulationer till #perholainen Marian!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments