Perustutkinto: Merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto, jatkuva haku

Oletko suorittanut esim. lukion ja haluat välivuoden sijaan opiskella ammatin liiketalouden alalta sekä varmistaa onnistumisesi työelämässä tai ammattikorkeassa?

Liiketoiminnan perustutkinnostamme >> valmistut merkonomiksi.  Opintojen kesto on 1–2 vuotta tai vähemmän, sillä opiskelet vain sen, mitä et jo osaa. Voit  sisällyttää opintoihin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun väyläopintoja>> Meiltä matkasi jatkuu siis suoraan työelämään tai tradenomin opintoihin.

Vastuullinen ura käyntiin tai uuteen nousuun

Jos sinulla on jo mieluisa opintoja vastaava alan työpaikka, siitä ei tarvitse luopua. Oppimisympäristöinä ovat muun muassa verkko ja kampukset sekä työelämä eli jos sinulla on jo työpaikka vaikka kaupassa, voit hyödyntää sen tutkintoon. Voit suorittaa opinnot myös kokonaan työvaltaisesti oppi- ja/tai koulutussopimuksella.

Koko tutkinnon sijaan sinun on mahdollista suorittaa vain haluamasi tutkinnon osan tai osia >>  ja ottaa vauhtia edetäksesi urallasi haasteellisempiin tai kokonaan uusiin työtehtäviin.

Merkonomin opinnoissa voi suuntautua esimerkiksi finanssialaan, palkanlaskentaan, taloushallintoon, markkinointiviestintään tai myyntiin. Myös tubettajat, bloggaajat ym. somea ansiomielellä tekevät sekä yrittäjäksi aikovat tarvitsevat kattavat liiketoiminnan perustiedot.

Haku auki

Opintojen seuraava startti on 12.1.2024.


Jatkuva haku, liiketoiminnan perustutkinto – lisätiedot

Tule siksi, mikä haluat olla. Vastuullinen ykkösvalinta.