Perustutkinto: Merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto, jatkuva haku

Oletko suorittanut esim. lukion? Haluatko välivuoden sijaan opiskella ammatin liiketalouden alalta sekä varmistaa onnistumisesi työelämässä tai ammattikorkeassa? Tai oletko alanvaihtaja?

Liiketoiminnan perustutkinnostamme >> valmistut merkonomiksi.  Opintojen kesto on 1–2 vuotta tai vähemmän, sillä opiskelet vain sen, mitä et jo osaa. Voit  sisällyttää opintoihin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun väyläopintoja >> Meiltä matkasi jatkuu siis suoraan työelämään tai tradenomin opintoihin.

Vastuullinen ura käyntiin tai uuteen nousuun

Jos sinulla on jo mieluisa opintoja vastaava alan työpaikka, siitä ei tarvitse luopua. Oppimisympäristöinä ovat muun muassa verkko ja kampukset sekä työelämä eli jos sinulla on jo työpaikka vaikka kaupassa, voit hyödyntää sen tutkintoon. Voit suorittaa opinnot myös kokonaan työvaltaisesti oppi- ja/tai koulutussopimuksella.

Koko tutkinnon sijaan sinun on mahdollista suorittaa vain haluamasi tutkinnon osan tai osia >>  ja ottaa vauhtia edetäksesi urallasi haasteellisempiin tai kokonaan uusiin työtehtäviin.

Merkonomiksi – mikä suunnaksi?

Merkonomin opinnoissa voi suuntautua esimerkiksi finanssialaan, taloushallintoon, markkinointiviestintään & myyntiin. Uutuutena: HR-toiminnot ja palkanlaskenta.

Myös tubettajat, bloggaajat ym. somea ansiomielellä tekevät sekä yrittäjäksi aikovat tarvitsevat kattavat liiketoiminnan perustiedot.

Opintoihin on jatkuva haku auki 24/7 läpi vuoden!

Lähin seuraava startti ma 3.6. Malmin kampuksella. Opiskelu jatkuu kesän verkossa ja lähiopetus alkaa 14. elokuuta.


Jatkuva haku, liiketoiminnan perustutkinto – lisätiedot

Tule siksi, mikä haluat olla. Vastuullinen ykkösvalinta.