TEGO 2.–9.11.2021 Barcelonassa

Strategisen Erasmus+ -kumppanuushankkeen (KA2) Taste Europe on the GO!’n (TEGO) neljäs ja samalla vihoviimeinen viikon mittainen workshop toteutettiin marraskuun ensimmäisellä viikolla Barcelonassa.

The very last TEGO workshop 2.–9.11.2021 in Barcelona

Barcelonassa Taste Europe on the GO! -hankkeen viimeinen pop up -ravintola Smokehouse kestitsi 6.–7.11.2021 Palo Alton markkinaväkeä savulohisandwicheillä ja tiramisulla.

TEGO 2.–9.11.2021 Barcelonassa

TEGO 2.–9.11.2021 Barcelonassa

Hankkeessa mukana olleet amk-opiskelijat toimivat vetäjinä ammatillisten oppilaitosten tiimeille, jotka projektin päätteeksi tekivät vielä laskelmia ja analyysejä arvioidakseen, onnistuttiinko oikeasti vai oliko se vain hyvää fiilistä.

Koko TEGO-hankekauden workshopien parhaimmaksi noteeratun loppuesityksen vastaus tähän oli, että BÅDE OCH – huikeita onnistumisia mutta myös parannettavaa 👍

Tutustu presentaatioihin:

TEGO 2.–9.11.2021 Barcelonassa

Tegolaisten pop up- ravintola Smokehouse kestitsi la–su Palo Alton markkinaväkeä savulohisandwicheillä ja tiramisulla

Perholaisilla tegolaisilla matkaa valmistumiseen 15 osp vähemmän

Taste Europe on the Go! -hankkeessa perholaiset muun muassa kansainvälistyivät ja oppivat kantapäänkin kautta yritystoiminnan lainalaisuuksia sekä paketoivat näytöillä Yrityksessä toimiminen -tutkinnon osan 15 osp.

Kiitos tiimille! Thank you guys! Thank you Barcelona!

We can where ever we are!

Lisää kuvia instagramissa
@tego.barcelona2021


TEGO! -vastuuopettajat Perho Liiketalousopistossa:

Leni Palminkoski-Pihlamo, lehtori, markkinointi
Lecturer, Marketing
+358 (0)40 714 4274
leni.palminkoski-pihlamo (at) perho.fi

Akis Staboulis, lehtori, ruokatuotanto
Lecturer, Food Production
+359 (0)40 147 8542
akis.staboulis (at) perho.fi

TEGO 2.–9.11.2021 Barcelonassa

Erasmus+ Taste Europe on the Go! – lisätiedot

Johanna Mäesalu, kansainvälisen toiminnan päällikkö
Manager, International Affairs
+358 (0)50 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi