​EU-komissiolaisia kylässä

EU-komission kongressivieraat saapuivat Euroopan ammattitaitoviikolla 14.–18.10.2019 Brysselistä Helsinkiin, missä he vierailivat muun muassa Perho Liiketalousopiston Töölön kampuksella.

​EU-komissiolaisia kylässä Perho Liiketalousopistossa

Tuhat vierasta eri puolilta EU:ta saapui OKM:n koordinoiman Euroopan ammattitaitoviikon konferensseihin Suomeen ottamaan selvää, mihin koulutuksemme kansainvälisesti hyvä maine perustuu.

Vastausta etsittiin Finlandia-talon kokoussaleissa sekä oppilaitosvierailuilla. Perho Liiketalousopistoon tehdyn kaksipäiväisen oppilaitosvierailun otsikkona oli rajaton oppimisympäristö ja joustavat opintopolut eli

Let’s see: Borderless Learning Environment and Flexible Learning Pathways!

Vierailijaryhmät kiersivät Töölön kampuksella etsimässä rajattomuudelle ja joustavuudelle todisteita tapaamalla  perholaisia opiskelijoita ja opettajia Perhon Proffassa ja Ravintola Perhon talossa.

EU-vieraiden piipahtaessa Mediakeskuksessa kansainväliset vaihto-opiskelijat kertoivat Erasmus+ -vaihto-opiskelusta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Ohjelman puitteissa ehdittiin tutustua myös muun muassa HoloLens -pilottihankkeeseen >> sekä Green City Farmin >> ja Urhea-linjojen >> toimintaan.

​EU-komissiolaisia kylässä Perho Liiketalousopistossa

​EU-komissiolaisia kylässä Perho Liiketalousopistossa

Perholainen Vocational Excellence

Kongressiviikko tarjosi Perho Liiketalousopistolle tilaisuuden toimia esimerkkinä esimerkillisestä suomalaisesta ammatillisesta koulutuksesta, Vocational Excellence. Samalla se tarjosi oppimis- ja näyttömahdollisuuden 40 matkailualan perholaiselle ja perhoprolaiselle, jotka huolehtivat kongressivieraista Finlandia-talon kokouksissa ja oppilaitosvierailujen aikana sekä vastasivat brysseliläisten bussiopastuksista.

​EU-komissiolaisia kylässä Perho Liiketalousopistossa

Ja totta maar!

Vieraat saivat kuin saivatkin nimenomaisesti tällä oppilaitosvierailulla maisteltavakseen jotain ainutlaatuista: Perhon Juustolan juustoja, Perhon omapaistoleipiä ja -leivonnaisia sekä Perhon Panimon olutta ja mocktaileja!

​EU-komissiolaisia kylässä Perho Liiketalousopistossa

​EU-komissiolaisia kylässä – lisätietoja

Marja Hemmi, koulutusalajohtaja, ravintola-ala
040 480 5577
marja.hemmi (at) perho.fi

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments