K-kauppiasliiton stipendi Oskarille ja Leeville

Unelmaura kaupan alalla

Perholaiset Oskar Pietiläja Leevi Liikanen sekä Emil Fredén ja Onni Sistonen pokkasivat pe 31.5.kevään 2019 valmistujaisjuhlassa kahdesti, sillä heidän noutoaan odotti liiketoiminnan perustutkinnon lisäksi myös K-kauppiasliiton stipendi!

Oskar – tuleva K-kauppias?

Tuplaonnittelut ja hyvää matkaa #perholainen!

Oskarin liiketoiminnan opinnot ja Jakomäen K-Supermarketissa suoritetut harjoittelut sujuivat erinomaisesti. Suunnitelmissa on hakea opiskelemaan tradenomiksi, jonka jälkeen suuntana voi olla hyvinkin kauppiaskoulutus – tuoreen merkonomin tavoitteena on tulla K-kauppiaaksi.

Leevin liiketoiminnan opinnot ja niiden työelämäjaksot K-Supermarket Munkkivuoressa sujuivat hienosti ja kuinka ollakaan: tradenomiopinnot kiinnostavat myös tätä asiakaspalveluhenkistä nuorta merkonomia. Urapläninä on ryhtyä yrittäjäksi.

Lisätiedot – K-kauppiasliiton stipendi Oskarille ja Leeville

Heidi Havumäki, koulutuspäällikkö, liiketoiminta
040 714 4246
heidi.havumaki (at) perho.fi


K-kauppiasliiton stipendi Oskarille ja Leeville

Vuonna 1912 perustettu K-kauppiasliitto >>on K-kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontajärjestö, johon kuuluu yli 1.100 K-kauppiasyrittäjää. Liiton perustehtävänä on kauppiasyrittäjyyden kehittäminen ja vahvistaminen sekä jäsentensä yhteisten etujen ajaminen.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments