tiedote: Kasvomaskisuositus palaa 24.11.2021

Kasvomaskisuositus voimaan 24.11.2021 Perho Liiketalousopistossa

Koronaepidemian leviäminen on osoittanut yhä kiihtymisen merkkejä viime viikkojen aikana. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tiedotti ti 23.11.2021 klo 16 linjauksesta, joka koskee kasvomaskien käyttöä. Linjauksen mukaan pääkaupunkiseudulla palataan laajaan maskisuositukseen rokotussuojan tasosta riippumatta kaikkien 12 vuotta täyttäneiden ja tätä vanhempien osalta. Suosituksen piirissä ovat myös oppilaitokset ja opiskelijat 6. luokasta lähtien. Tämä suositus on voimassa 16.1.2022 saakka.

Kasvomaskisuositus palaa 24.11.2021

Uuden linjauksen mukaisesti Perho Liikatalousopisto suosittaa kasvomaskin käyttämistä kampuksilla kaikissa tiloissa sekä liikuttaessa julkisissa liikennevälineissä.

Suositus koskee opiskelijoita, henkilökuntaamme ja kampuksilla asioivia rokotussuojan tasosta riippumatta. Vaihtoehtona kasvomaskille on visiirin käyttäminen.

Luonnollisesti ruokailutilanne muodostaa poikkeuksen tästä. Molemmilla kampuksilla opiskelijaryhmien lounasaikoja pyritään porrastamaan ruuhkien välttämiseksi. Huomioi mahdollisuuksien mukaan turvavälit taukotiloissa ja lounastauolla.  Pyri pitämään muihin väliä ruokajonossa ja myös ruokaillessa.

Kuluvan opintovuoden viimeinen periodi jatkuu 17.12.2021 saakka, ja toistaiseksi opintoja jatketaan kaikilla koulutusaloilla voimassa olevien työjärjestysten ja aikataulujen mukaisesti pääosin lähiopetuksessa. Toivomme, että koronatilanteen kehitys ei vaatisi muutoksia syksyn aikana hyvin sujuneeseen koulutoimintaan ja lähiopiskeluun kampuksilla. Pystymme jokainen osaltamme vaikuttamaan tähän!

Pyydämme, että kaikki perholaiset suhtautuvat vakavasti uudelleen heikentyneeseen tautitilanteeseen ja noudattavat maskisuositusta.

Kaikkien perholaisten hyvällä yhteistyöllä ja toisista välittämällä meillä on mahdollisuus jatkaa opintovuotta kampuksilla lähiopetuksessa. Tiedotamme jälleen viivytyksettä muutoksista, kun tilanne muuttuu.

Lisätietoja

Juha Ojajärvi, rehtori
040 093 9269

Petri Vainio, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö
050 376 0652