perustutkinto: Merkonomi, taloushallinto

Liiketoiminnan perustutkinto, jatkuva haku – myös alanvaihtajille

Haluatko vaihtaa hyvin työllistävälle toimialalle? Hae nyt liiketoiminnan perustutkintoomme ja opiskele merkonomiksi esim. taloushallinnon alalle, jolla on huutava pula tekijöistä. Ehdit vielä hyödyntää aikuiskoulutustuen!

Innostu opiskelusta, onnistu elämässä. Me annamme siihen täyden tuen!


Liiketoiminnan perustutkinnostamme >> valmistut suoraan tutkintoasi vastaavaan työelämään. Kampuksilla, verkossa sekä työelämässä suoritettavien opintojen kesto on 1–2 vuotta tai vähemmän.

Voit opiskella myös työvaltaisesti oppi- ja/tai koulutussopimuksella tai suorittaa tutkinnosta vain haluamasi osan tai osia >>

Merkonomi – monipuolista osaamista kaikille toimialoille,  mm. taloushallintoon

Opinnoissa voit suuntautua mm. taloushallintoon, jolla on kasvava työvoima- ja osaamisvaje (kirjanpitäjä, reskontranhoitaja, talousassistentti…), uutuutena HR-toiminnot ja palkanlaskenta.

Vaihtoehtojakin löytyy, muun muassa finanssiala, markkinointiviestintä ja myynti. Myös tubettajat, bloggaajat ym. somea ansiomielellä tekevät sekä yrittäjäksi aikovat tarvitsevat kattavat liiketoiminnan perustiedot.

Tutustu valinnaisiin tutkinnon osiin >>


Hae nyt – opintojen startti ma 3.6.2024 Malmin kampuksellamme, jonka jälkeen kesäopintoja verkossa. Lähiopetus alkaa 14. elokuuta.

Koska opinnot alkavat ennen 1.8.2024, voi hakea niihin vielä aikuiskoulutustukea >>


Jatkuva haku, perustutkinto, merkonomi / taloushallinto – lisätiedot

Tule siksi, mikä haluat olla. Vastuullinen ykkösvalinta.