Ismo Sipeläinen Suomen Bocuse d’Or-edustajaksi

Suomen joukkue Bocuse d’Or -kaudelle 2023-2025 on Ismo Sipeläinen, assistentti Kaisa Laanemäe ja valmentaja Kristian Vuojärvi. Ismo Sipeläinen  valmistui Perhosta vuonna 2009 ja Kaisa Laanemäe 2022.

Parhainta menestystä kisakaudelle! Vas. Kristian Vuojärvi, Kaisa Laanemäe ja Ismo Sipeläinen Kuva: Bocuse d’Or Finland 

Edustuspaikasta kilpailtiin yli viisi tuntia Messuhallissa Helsingissä 26.9.2023. Joukkue voitti kisan pistemäärällä 813. Toiseksi kilpailuissa tuli Mikko Pakola pisteillä 783.

Kisa oli äärimmäisen tiukka ja kovatasoinen, joten enemmän kuin tyytyväinen voi olla itse tapahtumaan. Pienet erot ratkaisivat ja maku oli se, joka kuitenkin vei voiton tekniikasta. Maut ja rakenteet kallistivat vain hiuksen hienosti vaa’an Sipeläisen puolelle. Molempien tiimien tekeminen oli superhyvää ja kun piste-ero on vain 30 tuhannesta, se ei ole kovin paljon. Oli hienoa seurata kisaa joka oli näin tiukka. Super iso kiitos molemmille tiimeille, sanoo tuomariston presidentti ja Bocuse d’Or academy Finland Ry: puheenjohtaja Tommi Tuominen.

Trondheimissa kisataan jatkosta

Suomen joukkueen harjoittelu on käynnissä. Seuraava etappi on Euroopan karsinnat Trondheimissa 19.-20.3.2024. Lyonissa 2025 järjestettävässä finaalissa kohtaavat toisensa 10 joukkuetta.

Sipeläinen osallistuu kilpailuun toista kertaa. Vuonna 2019 Ismo Sipeläinen sekä hänen silloinen assistenttinsa Johan Kurkela ja valmentaja Tommi Tuominen saavuttivat neljännen sijan Bocuse d’Or-kokkikilpailuissa Lyonissa.

Lisätiedot–Ismo Sipeläinen Suomen Bocuse d’Or-edustajaksi

Bocuse d’Or Academy Finland ry
Promotion Manager, Tiina Isohanni
p. 0505368635,
tiina.isohanni (at) helsinkiinsight.fi

 


Bocuse d’Or on maailman arvostetuin kokkikilpailu. Kilpailua on järjestetty vuodesta 1987 ja sen perusti kuuluisa ranskalainen keittiömestari, keittiötaidon uudistaja Paul Bocuse.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments