Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija valittu

Suomenmestarit 2023f tulevat Helsingistä ja Tampereelta

Uudet keittiön ja salin suomenmestarit ovat tässä: Vuoden Kokki on perholainen alumni Johan Kurkela Ravintola Grönistä Helsingistä ja Vuoden Tarjoilija Kirsi Seppänen Ravinteli Berthasta Tampereelta. Ravintoloiden salipuolen ja keittiön ammattilaisten SM-kilpailut käytiin Viini & Ruoka -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 27.–28.10.2023.

Kahden päivän rutistus

Vuoden Kokki Johan Kurkela ja Vuoden Tarjoilija Kirsi Seppänen iloitsivat ravintola-alan suomenmestaruuksista kahden intensiivisen finaalipäivän jälkeen.
– Tosi yllättynyt ja kiitollinen fiilis. En osannut veikata yhtään voittajakolmikkoa. Tämä on iso meriitti itselle ja pääsen osaksi kovaa joukkoa, sillä finaalin tuomaripöytä on ollut täynnä omia idoleita, joista iso osa on Vuoden Kokkeja, kertoo Vuoden Kokki Johan Kurkela.

– Huikeaa, tuntuu mielettömän hyvältä. Itsellä oli hyvä fiilis molemmista kilpailupäivistä, mutta ikinä ei tiedä, miten muut suoriutuvat. Viime vuonna tuli kakkossija, niin tänä vuonna oli toive, että pääsee kirkastamaan mitalia ja niin kävi. Odotan innolla, että pääsen edustusvuonna tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja tutustumaan pääyhteistyökumppaneihin sekä sponsoreihin paremmin, sanoo Vuoden Tarjoilija Kirsi Seppänen.

Apuraha plakkariin

Suomenmestarit palkittiin apurahalla. Vuoden Tarjoilija sai MaRa ry:n lahjoittaman ja Vuoden Kokki Suomen Messusäätiön lahjoittaman 10 000 euron stipendin.

Ensi vuosi hurahtaa molemmilla nopeasti edustustehtävissä elintarvikealan toimijoiden kanssa.

Parhaimmat onnittelumme molemmille!

Lisätietoa kilpailusta ja finalistien sijoituksista Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija nettisivuilta >>

Lisätiedot – Vuoden Kokki ja Vuoden tarjoilija valittu

Marja Hemmi, koulutusalajohtaja, ravintola-ala
040 480 5577
marja.hemmi (at) perho.fi

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments