VIMMA-kunniamaininta Les Amikselle

AMKEn Ammatillisen koulutuksen viestinnälliseksi vuoden VIMMA-teoksi on valittu Hyrian Osaamistakuu 4.6.2024 järjestetyn VIMMA-seminaarin yhteydessä. Ammattimuotitalo Medantan ideoima Les Amis -tempaus poiki kunniamaininnan!

VIMMA-kunniamaininta Les Amikselle

VIMMA -raadin kunniamaininnan sai Medantan ideoima Les Amis -tempaus

Vuoden VIMMA-teko on ammatillisen koulutuksen mielikuvaa ja arvostusta kasvattava viestinnällinen ponnistus, joka ansaitsee tunnustuksen, kunniaa ja mainetta.

Valinnassa painotetaan erityisesti viestintäteon yhteiskunnallista ja ammatillisen koulutukseen kohdistuvaa vaikutusta, luovuutta  ja kykyä toteuttaa idea käytännössä. Tunnustuksen jakamisen tavoitteena on kannustaa ammatillisen koulutuksen mielikuvaa parantavien viestintätekojen monistamista yhä useampaan oppilaitokseen.

Hyrian Osaamistakuu palkittiin vuoden VIMMA-tekona

Hyrian Osaamistakuu >> on viestinnällisesti merkittävä ja ainutlaatuinen aloite, joka vahvistaa ammatillisen koulutuksen mainetta ja houkuttelevuutta. Se tarjoaa konkreettisen ratkaisun yleiseen huoleen siitä, että ammatillisista oppilaitoksista valmistuneilla ei olisi riittävää osaamista työelämään, perusteli valintaa AMKEn viestintäverkoston puheenjohtaja Susanna Kangas.

Kunniamaininta Medanta ammattimuotitalolle

VIMMA-raadin kunniamaininnan sai ammattimuotitaloa Medantan ideoima Les Amis -tempaus, jossa huippukokki Henri Alénin ravintola Fiasco? >>Helsingin Etelärannassa muuntautui kahden kattauksen ajaksi Les Amis -ravintolaksi.

Les amikset – kokkiopiskelijoita ja huippukokki Henri Alén – Perho Liiketalousopiston opetuskeittiössä

Mukana tempauksessa olivat Perho Liiketalousopiston ravintola-alan opiskelijoita. Les Amis pop-up-ravintolassa herkuteltiin 24.4.2024 ammatillisen koulutuksen kunniaksi.

VIMMA-kunniamaininta Medantan Les Amikselle – lisätiedot

Aki Nikula, koulutusjohtaja, ruokapalvelu
040 558 5100
aki.nikula (at) perho.fi