artikkeli: Etsitkö jotain erilaista?

Se on tässä!

Pahus, kun ammatilliset oppilaitokset ovat kuin toistensa kopioita, vaikka niiden koulutustarjonta olisikin eri?!?

Onneksi on Perho Liiketalousopisto

Yhteishaku meille on käynnissä nyt >>  ja jatkuva haku 24/7 läpivuoden >>

Perho Liiketalousopistosta ei valmistuta yksistään ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen ammatteihin. Meiltä valmistutaan myös kestävän kehityksen lähettiläiksi, ylioppilaiksi ja urheilijan kaksoisuralle. Ravintola-alan opintoja voi suorittaa myös englannin kielellä.

Oppimisympäristönä olemme yhteisöllinen ja monipuolinen kestävän kehityksen maustein, mikä kaikki osaltaan varmistaa sen, että opinnot ovat innostavia ja edelläkäyviä. Mukaan mahtuu muun muassa erilaisia opiskelu- ja työelämäprojekteja Suomessa ja ulkomailla.


Perho Liiketalousopisto on vastuullinen ykkösvalinta

Etsitkö jotain erilaista?

Perho Liiketalousopistolla on noin 1600 peruskoulu- ja lukiopohjaista perustutkinto-opiskelijaa sekä kampukset verkossa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Töölössä & Malmilla.

Meillä on omasta takaa myös muun muassa kolme ravintolaa ja ruokarekka, panimo, juustola, liikuntakeskus – ja traktori:

Malmin kampuksemme yhteydessä on oma ekologisesti muokattu ja viljelty hehtaarin kokoinen kaupunkipelto, joka tarjoaa ihan kunnon farmimeiningilläkin tietoa ja osaamista vastuullisesta toiminnasta. Satoa on tarjolla muun muassa ravintoloissamme myös päivittäisillä koululounailla.

Perho Liiketalousopisto on urheiluoppilaitos

Etsitkö jotain erilaista?

Perho Liiketalousopisto on siis ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen ammatillinen oppilaitos, jolla on kaupunkipelto Green City Farm.

Lisäksi olemme valtakunnallinen urheiluoppilaitos ja Urhean aktiivinen jäsen.

Neljäs kampuksemme onkin Urhea-halli, joka oman liikuntakeskuksemme ohella tarjoaa Urhea-linjamme urheilijaopiskelijoille, muun muassa monipuoliset mahdollisuudet päivittisiin treeneihin osana opintoja.

Liiketoiminnan perustutkintoa ja ylioppilastutkintoa Sporttikaksari-kaksoistutkintona Urhea-linjalla puurtavien merkonomiopiskelijoidemme kotikampus on koko opiskeluajan Urhea-kampuksella sijaitseva Mäkelänrinteen lukio.

Perho Liiketalousopisto on all-in-one

Lukio-opintoja voi yhdistää kaikkien alojen perustutkinto-opintoihimme ja valmistua samana päivänä ylioppilaaksi sekä kokiksi tai tarjoilijaksi, matka-asiantuntijaksi, matkailupalvelujen tuottajaksi tai vastaanottovirkailijaksi, tai merkonomiksi.


Yhteishaku peruskoulusta perholaiseksi

( )  Lukioon meno ei innosta, koska tykkäät oppia tekemällä ja kokeilemalla, vaikka et sanoisi ei mahdollisille korkeakouluopinnoillekaan.

( ) Haluat lähteä jo samantien oppimaan ja rakentamaan omaa uraa oikeassa työelämässä.

( ) Haluat myös ylioppilaaksi (kaksoistutkinto).

( ) Haluat yhdistää ammattiin opiskelun ja urheilun – myös vaikka lukio-opintoihin

( ) Tiedät, että voit päästä ammattikorkeakouluun suoraan sisään meillä suorittamallasi hyvällä ammatillisella perustutkinnolla.


Jatkuva haku perholaiseksi

( ) Sinulla on peruskoulun jälkeisiä opintoja kuten esimerkiksi lukio, ammatillisia opintoja ja/tai sinulla on työkokemusta.

( ) Tykkäät oppia tekemällä ja haluat työelämään nopeasti.

( ) Haluat lähteä samantien oppimaan ja rakentamaan uraa oikeassa työelämässä.

( ) Haluat yhdistää opiskelun ja urheilun.

( ) Haluat varaslähdön ammattikorkeaan suorittamalla meillä ammatillisen perustutkinnon sekä ruokatuotannon johtamisen, matkailun liikkeenjohdon tai tradenomin väyläopintoja.

( ) Haluat tutustua alaan ennen korkea-asteen opintoihin hakeutumista.