Restaurant Cook –koulutuksesta yrittäjäksi
Ravintola-alan ammattilaisen liemipohja on koulutus
Ravintoloitsija Laura Styyra opiskeli kokiksi Perho Liiketalousopiston kansainvälisessä Restaurant Cook-Culinary Expert -koulutuksessa. Nyt Laura kertoo opintojen jälkeisestä matkastaan ravintola- ja kasvispuotiyrittäjäksi. Hän kertoo, millainen ravintola on Kuurna>> , mikä on parasta yrittäjyydessä ja miksi hän uskalsi lähteä yhtiökumppaninsa kanssa myös kauppiaaksi Hakaniemen kauppahalliin. Lauralta kuulet lisäksi, miten uravalinta voi vaihtua lennosta ja mitkä olivat tärkeimmät asiat mitä Perhon ravintola- ja catering-alan opiskelusta on jäänyt työelämään. Kuuntele ja katso Lauran uratarina.
Ravintola- ja kasvispuotiyrittäjä Laura Styyra: ”Halusin mieluummin opiskella keittokirjoja ja johtaa lämminhenkistä yritystä”
Perholainen – askeleet ammattiin videot >>
Lisätiedot– Restaurant Cook -koulutuksesta yrittäjäksi
Päivi Kaksonen, lehtori, opinto-ohjaaja
040 480 5511
paivi.kaksonen (at) perho.fi