Ravintola-alan monitaituri
Kokki, tarjoilija, ravintolapäällikkö ja sommelier
Ravintolamyyjä Elina Turunen opiskeli Perho Liiketalousopiston kansainvälisessä Restaurant Cook -ryhmässä ja valmistui 2010 ravintolakokiksi. Hän työskenteli vuosia huippuravintoloissa kokkina, tarjoilijana, ravintolapäällikkönä ja sommelierinä.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa suoritettu restonomi AMK-tutkinto >> vahvisti suuresti hänen viini-innostustaan. Viinikoulu Perho PROn WSET -koulutusten parissa tietous viineistä syveni entisestään.
Elina on työssä viinien maahantuojayritys Vindirektillä>>. Ravintoloista koostuva asiakaskunta on laaja alkaen Helsingistä jatkuen Uudeltamaalta Itä-Suomeen. Työssään hän pitää huolta varaston kierrosta, ostaa viinejä sisään ja seuraa uutuuksia, joita maailman viinitiloilta on tulossa myyntiin.
Elina rakastaa ravintola-alaa ja kaikkea siihen liittyvää, mutta miksi juuri ravintolat, viinit ja asiakkaat ovat hänen sydäntään lähellä. Katsomalla video, tiedät.
Ravintolamyyjä Elina Turunen: ”Mun juttu löytyi listaamalla minulle tärkeitä asioita.”
Perholainen – askeleet ammattiin videot >>
Lisätiedot–Ravintola-alan monitaituri
Päivi Kaksonen, lehtori, opinto-ohjaaja
040 480 5511
paivi.kaksonen (at) perho.fi