Kestävän gastronomian huippuseminaari pe 21.9.

Tervetuloa Kestävän gastronomian huippuseminaariin!

Alan ammattilaisille sekä kestävän kehityksen ja kiertotalouden avainasioista kiinnostuneille suunnatussa Kestävän gastronomian huippuseminaarissa asiantuntijat pureutuvat monimuotoisen pellon tarinaan ja puhtaiden raaka-aineiden monipuoliseen käyttöön gastronomiassa

Se mitä syömme, vaikuttaa suorituskykyymme, terveyteemme ja aivojemme toimintaan.

Siirtymällä kertakäyttökulutuksesta kiertotalouteen vähennämme ruokahävikkiä.

Kuulemme myös, millainen on ”kestävän kehityksen Helsinki”, jossa ihmiset haluavat asua, elää, yrittää ja työskennellä.

Ohjelma – kestävän gastronomian huippuseminaari

Aika: pe 21.9.2018 klo 9.15–16.30
Paikka: Perho Liiketalousopisto, Malmin kampuksen auditorio, Latokartanontie 12, Helsinki
Ilmoittautuminen ja aamupala: klo 9.15–10
Puhtaiden makujen menu: klo 14.15–16.30

  • 10.00 Perho Green City Farmin tervehdys
    toimitusjohtaja Juha Ojajärvi
  • 10.10 Kestävän kehityksen toimenpidesitoumukset – miten kestävä gastronomia ytimeen?
    Marja Innanen, apulaispääsihteeri, Kansallinen kestävän kehityksen toimikunta, Valtioneuvoston kanslia
  • 10.25 Elo-säätiön ja Perho Liiketalousopiston kestävän kehityksen sitoumukset
    toimitusjohtaja Bettina Lindfors, Elo-säätiö ja Jarmo Åke, Perho Liiketalousopisto
  • 10.31 Elämän kirjo luonnon monimuotoisuudessa
    personal farmer Stewen Lowndes, Perho Green City Farm, vastuuviljelijä Heidi Hovi, Herttoniemen ruokaosuuskunta, mehiläistarhaaja Merja-Riitta Laurila,  Mesila isä & poika ky
  • 11.10 Kestävän kehityksen Helsinki
    kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki
    Kommenttipuheenvuoro esityksen yhteydessä: Uusi yhteisöllisyys
    toimitusjohtaja Heli Kotilainen, Setlementtiasunnot Oy
  • 11.35 Tauko: Fazerin virvokkeita
    Menossa mukana opiskelijoita, opettajia sekä Vuoden Kokki 2018 Kalle Tanner ja Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilä
  • 12.15 Fazer Brainhow -ohjelma Lead in Health – Fazer Lab, Marika Laaksonen
  • 12.45  Zero waste philosophy
    chef Albert Franch Sunyer, Restaurant Nolla ja Hävikkimestarit, Lassila & Tikanoja
  • 13.15 Paneelikeskustelu: Kiertotalouden ja ekologisuuden vaikutukset gastronomiaan?
    juontajina Sasu Laukkonen ja ruokatuotannon lehtori Sampo Kantele

Panelisteina mm. Vuoden Kokki Kalle Tanner, Vuoden Tarjoilija Noora Sipilä, keittiömestari Tapio Bergström, Fazer Food Services/Fazerin vierailukeskus, ravintoloitsija Ilja Björs, Juuri Yhtiöt  ja personal farmer Steven Lowndes/Perho Green City Farm.


Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
Hinta 100 eur + alv. 24 % (sis. seminaarin, aamiaisen, taukotarjoilun ja menun)

Peruutusehto: Osallistumisen voi peruuttaa 10.9. 2018 asti, jonka jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % seminaarin hinnasta. Peruutukset: sirpa.vaahti (at) perho.fi

Lisätiedot – kestävän gastronomian huippuseminaari

Jarmo Åke, lehtori
ruokakulttuurin ja viestinnän maisteri
040 147 8552
jarmo.ake (at) perho.fi

Steven Lowndes, personal farmer
040 572 8991
steven.lowndes (at) perho.fi


Pääyhteistyökumppanit

Fazer Food Services, Setlementti Oy / Viittakivi Oy, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Yhteistyössä mukana: ELO-säätiö  Helmi-säätiö sr  Lassila ja Tikanoja  MaRa ry  Mesila isä&poika ky Juuri Yhtiöt  Restaurant Nolla •  Ora Restaurant


Tulossa!